Libraria "Noi" - Timisoara  
libraria care iti aduce cartea la tine acasa  
 
  Categorii
   
   Despre Romania
   Carti straine
   Limbi straine
   Istorie & Filosofie
   Religie si Mistica
   Stiinte Sociale
   Carti pentru copii
   Carte de colectie
   Arte & Arhitectura
   Calculatoare & Internet
   Economie
   Utile
   Literatura
   Jurnalism
   Stiinte politice
   Drept
   Multimedia
   

Cauta
     
  Categorie
  Titlu
  Autor
  Editura
  Keyword
   
     
Revista Ghidul Romanilor

Polirom

Bestsellers - ghidul iubitorilor de carte

Ghidul Romanilor

 

Termeni si conditii

 
Vizitand paginile sau comandand produsele de pe acest site inseamna ca ati citit, ati inteles si sunteti de acord cu conditiile prevazute in aceasta pagina. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii va rugam sa nu folositi website-ul libraria-noi.ro.
  • datele solicitate de libraria-noi.ro pentru efectuarea comenzii vor fi folosite numai in scopul in care v-au fost solicitate si pentru comunicarile dintre site si clientii sai, atunci cand acestea sunt necesare (de ex. confirmarea unei comenzi). libraria-noi.ro nu va folosi aceste informatii pentru actiuni publicitare decat cu acordul explicit al clientilor. Aceste date nu vor fi in nici un caz divulgate unei terte persoane, institutii, etc., decat daca sunt solicitate justificat de catre autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau in cazul in care se abuzeaza in orice fel de compania noastra.
  • pretul final pe care il va plati clientul este format din valoarea comenzii si, in functie de marimea acesteia, de taxe suplimentare de transport. Dupa validarea comenzii, produsele vor fi expediate de catre noi in maxim 24 de ore, in masura in care sunt disponibile in stoc. Durata livrarii depinde de adresa de expeditie; pentru intarzierile datorate exclusiv transportatorului nu ne asumam nici o responsabilitate.
  • libraria-noi.ro nu isi asuma nici o responsabilitate si nu poate fi facuta vinovata de nici un prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiilor prezentate in acest site sau in urma folosirii produselor achizitionate prin intermediul acestui website.
    libraria-noi.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatie cauzate de eventualele greseli din cadrul software-ului cu care e realizat website-ul si nu raspunde nici pentru problemele de securitate ale serverului care gazduieste site-ul.

In cazul in care, din cauza unor greseli de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginea produselor, o comanda nu poate fi onorata, libraria-noi.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul cat mai repede despre eroarea aparuta.

  • newsletter-ul este serviciu optional. Clientul nu va beneficia de el decat cu acordul sau explicit si poate renunta oricand la el. De asemenea, puteti corecta datele de inregistrare (e-mail, adresa).
  • orice tentativa de frauda, acces neautorizat, copierea neautorizata a oricarui material va fi raportata autoritatilor competente. Continutul acestui site este protejat de legea drepturilor de autor (8/1996).
  • se va incerca rezolvarea pe cale amiabila a oricarui litigiu aparut intre clienti si libraria-noi.ro. Daca nu se reuseste acest lucru, competenta revine instantelor de judecata. libraria-noi.ro a fost creata si este administrata de SC NOI SRL pe teritoriul Romaniei, prin urmare legea care guverneaza aceste conditii este legea statului roman.
  • libraria-noi.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila, versiunea in vigoare fiind totdeauna disponibila pe website. Fiind de acord cu aceste conditii, clientul isi asuma faptul ca folosirea acestui site si efectuarea de operatiuni pe acest site se face pe propria raspundere.

Pentru orice nelamurire sau comentariu va rugam sa ne contactati si va vom oferi cu placere raspunsuri complete.

 


 

  Autentificare clienti
     
  Email:
  Parola:
   
  Am uitat parola
Inregistrare
     
  Bestsellers
 


Noutati
 
Libraria NOI de la Bastion s-a mutat in cartierul Cetate, pe str. Emanoil Ungureanu nr.13 (vizavi de Biserica Sarba din Piata Unirii, langa Liceul Lenau), la NOI 2, datorita unor lucrari de renovare.
Noul nostru numar de telefon este 0256/435350.


Newsletter
 
Libraria Noi te tine la curent si te informeaza despre universul fascinant al cartii! Aboneaza-te acum!

  Email
   
     

Cum cumpar | Cum platesc | Temeni si conditii | Forum de discutii
realizat de Soft Class
© 2019 Libraria "Noi" Timisoara